VM 2022

2 min læsningKent Nielsen efter europæisk exit: Vi graver dybt og ser fremad

Silkeborg IF har fyldt lærebogen med erfaringer, efter deres europæiske eventyr sluttede torsdag. Nu ryster Kent Nielsen og tropperne ærgrelsen af sig og retter fokus mod Superligaen.

2 min læsning
Kent Nielsen og Silkeborg IF har for alvor lagt erfaringer i lærebogen efter deres europæiske eventyr. Exit'et er dog alligevel hård at sluge.

De færreste havde regnet med, at Silkeborg IF’s oprykningssæson sidste år ville resultere i europæisk deltagelse sæsonen efter.

I en svær pulje bestående af West Ham, Anderlecht og FCSB endte Conference League-eventyret hæderligt med seks point og en trejdeplads.

Kæmpe indsats, store chancer og undertal i dramatisk affære: Silkeborg færdige i Conference League

Med sig har de fået en række erfaringer, som ifølge cheftræner Kent Nielsen ryger direkte i lærebogen – også selvom skuffelsen fylder en del.

– Selvfølgelig er vi max udfordrede oven på sådan en europæisk turnering, hvor vi var så tæt på og alligevel står skuffede og ærgerlige tilbage. Men vi må også anerkende os selv, indstillingen og præstationen, og vi både kan og skal tage nogle lærepenge med os videre nu, fortæller Kent Nielsen til Silkeborg IF og uddyber oplevelserne, Silkeborg som hold nu har med i rygsækken.

–  I europæisk fodbold har vi oplevet, hvordan det hele balancerer mere på en knivsæg, og hvordan man skal være maksimalt fokuseret på den enkelte duel og den enkelte mulighed, og det har givet hår på brystet og læringer mod nogle hold med helt andre forudsætninger end os, som vi skal tage med.

– Så nu handler det om at grave dybt og se fremad og holde fuld fokus på søndagens kamp i Aalborg, fastslår cheftræneren.

AaB-profil misser Silkeborg-kamp: Har brækket næsen

Her gæster Silkeborg AaB klokken 14:00. Den kamp kan følges på Canal9.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer