Roma kom bagud men klarede skærene mod Ludogorets

AS Roma vandt torsdag aften 3-1 på hjemmebane over Ludogorets, der dog var foran indtil det 56. minut.

Pellegrini scorede to kasser på straffespark.

Jose Mourinho udtalte i går, at AS Roma ikke vil spille Conference League.

Det var dog tæt på en realitet for Jose Mourinhos mandskab, der langt inde i kampen mod Ludogorets var bagud 0-1. Alligevel fik romerne vendt skrækresultatet og kæmpet sig tilbage til en 3-1-sejr.

Lorenzo Pellegrini gjorde det både til 1-1 og 2-1 fra ellevemeterpletten i anden halvleg, inden Nicolo Zaniolo afgjorde kampen med sin scoring til 3-1 efter 85 minutter.

Med et remis havde udeholdet fra Bulgarien spillet sig videre, mens AS Roma var pisket til sejr.

Dermed sniger AS Roma sig videre i Europa League, mens Ludogorets må tage sig til takke med en tredjeplads og Conference League-deltagelse i efter nytår.