VM 2022

2 min læsningDortmund-cheftræner roser FCK-fansene efter stort tifo- og pyroshow: Det var virkelig højt

Dortmunds cheftræner Edin Terzic var imponeret over stemningen på lægterne i parken efter 1-1-opgøret i Champions League.

2 min læsning
Tifo pyroteknik F.C. København FCK Dortmund Champions League Edin Terzic
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

F.C. København-fansene skød onsdag aften nytåret ind tidligere end normalt.

Det skete, da klubbens fans gik ‘pyroamok’ under opgøret imod Dortmund i Champions League.

Og fan-showet imponerede den gæstende Dortmund-cheftræner, Edin Terzic.

– Det var virkelig højt. Specielt i starten af anden halvleg mærkede man det. Inden kampen var der tifoen og i pausen var der så fyrværkeriet.

– Jeg håber, at alt er forløbet fredeligt – både udenfor banen og udenfor stadion. Det er det, man forestiller sig, da det for ingen af holdene var ultimativt vigtigt at få point.

– Man vil bare gerne vise en god fodboldkamp. Og fansene på begge sider leverede den rigtige stemning – og det er sådan, man viser sig frem i Champions League, fortalte Edin Terzig til pressen efter opgøret.

Efter Haraldsson-kasse mod Dortmund: F.C. København afværger kedelig rekord

Det store fan-show har dog ikke ført ros med sig fra F.C. København selv, som beskriver det som uacceptabelt. Det skriver Ekstra Bladet.

– Først og fremmest skal vi igen understrege, at det er helt uacceptabelt, uanset om man mener, det ser flot ud eller ej.

– Det er farligt, og det er ulovligt, og klubben vil få en meget stor bøde eller andre sanktioner for det, lyder det blandt andet i et skriftligt svar fra klubbens kommunikationschef Jes Mortensen.

Jacob Neestrup om kulissen i Parken: Det er måske lidt arrogant at sige men det er som forventet

F.C. København fik ligeledes en bøde på 300.000 af UEFA for fan-ballade og affyring af pyroteknik efter det omvendte opgør i Tyskland.

Derudover fik klubben en betinget dom, der vil fratage klubben deres ret til udebanefans, hvis der inden for det næste år igen opstår uroligheder i forbindelse med en af klubbens europæiske kampe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer