VM 2022

2 min læsningJacob Neestrup om kulissen i Parken: Det er måske lidt arrogant at sige men det er som forventet

Kulissen til Champions League-opgøret mellem F.C. København og Dortmund kom på ingen måde bag på cheftræner Jacob Neestrup.

2 min læsning
Jacob Neestrup mener at kulissen til opgøret mellem F.C. København og Dortmund i Champions League var som forventet.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Der var godt med tryk på fra lægterne, da F.C. København og Dortmund onsdag aften stødte sammen i Champions League i Parken.

Her blev spillerne blandt andet mødt af en flot tifo og høj sang, da de gjorde entre til sæsonens sidste opgør i Champions League-gruppespillet.

Men det kom på ingen måde bag på F.C. Københavns cheftræner, Jacob Neestrup. Det fortalte han til pressen efter opgøret.

Da Neestrup blev spurgt ind til tilskuernes opbakning i forbindelse med kampen havde han masser af ros til overs for FCK-fansene.

– Den oplever jeg som alle andre Champions League-kampe og europæiske kampe, vi har haft her i Parken. Det er måske lidt arrogant at sige, men det er jo som forventet.

– Alle os, der har været en del af F.C. København i mange år, vi ved, hvad der venter os på sådan nogle aftener.

F.C. Københavns fans i Champions League mod Dortmund. Jacob Neestrup.
FCKs fans før Champions League gruppe G-kampen mellem FC København og Borussia Dortmund i Parken i København Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

– Den hjemmebane, som vi efterhånden har fået bygget op under mange forskellige trænere i København, den er der stor respekt omkring. Det er et svært sted at spille for udeholdene.

– Jeg synes, at spillerne gjorde alt, hvad de kunne for at give publikum en god oplevelse i den sidste Champions League-kamp i denne omgang, sluttede Jacob Neestrup.

Efter Haraldsson-kasse mod Dortmund: F.C. København afværger kedelig rekord

Kampen mellem FCK og Dortmund endte 1-1. Dermed fik løverne skrabet tre point sammen i gruppespillets seks kampe, som blev klubbens endestation i Champions League i denne omgang.

Se hele videoklippet med Jacob Neestrup øverst i artiklen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer