VM 2022

2 min læsningPeter Møller: Det her skal det danske A-landshold kunne

Danmarks A-landshold skal vinde fodboldkampe og være med ved slutrunderne. Men det skal også kunne mere end det, fortæller Fodbolddirektør i DBU, Peter Møller.

2 min læsning
Fodbolddirektør i DBU, Peter Møller, er begejstret over den opbakning landsholdet får fra det danske land.
Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

VM 2022 i Qatar er blot få uger væk, og her kan det danske land igen samles om fællesskabet og landsholdsfodbolden.

Det danske herrelandshold har de seneste år mødt stor opbakning fra de danske fans. Og det kan Fodbolddirektør i DBU, Peter Møller, ikke andet end være glad for.

Det fortæller han til campo.dk.

– Åge Hareide tog holdet et stærkt sted hen, og jeg synes, at Hjulmand har bygget på siden. Det gælder både spillemæssigt, men også i forhold til den opbakning og begejstring, der er i øjeblikket rundt omkring i Danmark. Jeg synes, det er en fornøjelse at se.

– Vi holder jo fast i de to parametre, der hedder, at vi gerne vil vinde nogle fodboldkampe og med til nogle slutrunder. Men frem for alt også prøve at begejstre og samle danskerne. Og det synes jeg går okay i øjeblikket, fortæller Peter Møller i et interview med campo.dk.

Peter Møller om Hjulmand: Fedt at han er eftertragtet

Peter Møller fortæller, at den store opbakning fra de danske fans har været under udvikling over de seneste mange år. Han henviser dog specielt til en bestemt episode, der, efter hans mening, bragte fans og spillere helt tæt sammen.

– Vi oplevede nogle ting under slutrunden (den seneste EM-slutrunde red.), der gjorde, at det bånd, der var mellem de danske fans og A-landsholdet, blev forstærket helt vanvittigt meget. Og det varmer mig rigtig meget. Det er jo et af de vigtigste parametre.

– Landsholdet skal selvfølgelig vinde nogle fodboldkampe, men vi er her jo også for danskernes skyld. Vi er her for at skabe øjeblikke og stunder, som vi ikke glemmer. Højdepunkter som sidder i nethinden hele tiden. Den glæde, den begejstring og den opbakning der er… Jeg siger ikke, at det er det vigtigste, men det er et højt punkt, på det vi gerne skal kunne.

Se hele interviewet med Peter Møller i videoen øverst i artiklen

Peter Møller: Vi spiller og drømmer om at vinde VM

Danmark åbner VM 2022 i Qatar den 22. november, når Kasper Hjulmands tropper står overfor Tunesien klokken 14:00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer