VM 2022

2 min læsningPeter Møller: Vi spiller og drømmer om at vinde VM

Fodbolddirektør i DBU, Peter Møller, har et klart mål for Danmarks deltagelse ved den kommende VM-slutrunde, hvor guldmedaljen er den helt store drøm.

2 min læsning
Peter Møller drømmer om VM-triumf til Danmark
Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

VM i Qatar nærmer sig med hastige skridt og der er ikke længere lang tid før, at det danske landshold for første gang skal i aktion under slutrunden.

Det sker nemlig tirsdag den 22. november, hvor man spiller åbningskamp mod Tunesien klokken 14:00 dansk tid. Forud for turneringen udtaler fodbolddirektør i DBU, Peter Møller, til campo.dk, at man i den danske lejr spiller for den helt store triumf.

– Alle turneringer, som vi deltager i, spiller vi for at vinde. Så vi drømmer om at vinde, og vi drømmer om at stå med pokalen, som vi gjorde i 92, indleder Peter Møller og fortsætter:

– Vores udfordring og problem er dog, at det gør alle de andre lande også, men vi tager af sted for at give det et skud og gøre alt, hvad vi kan. For at vinde og for at samle og begejstre Danmark. Det er det, som vi har stående på vores nethinde.

– Og så kan man altid dele det op i nogle delmål og sige, at vi vil utroligt gerne videre fra puljen. Det er jo også et krav, hvis man gerne vil vinde turneringen. Der må vi jo se, om vi kan komme forbi de lande, som vi er i pulje med her, og det synes jeg, vi har en fin chance for.

Du kan se interviewet med Peter Møller øverst i artiklen.

DBU i ny Qatar-kampagne: Alle mål i november bliver omsat til støttekroner

Kasper Hjulmand udtager sin endelige VM-trup mandag aften den 7. november ved et stort arrangement i Bella Arena i København.

Her vil han sætte navne på de 26 spillere, der skal repræsentere Danmark og Herrelandsholdet til den kommende slutrunde, hvor man i første omgang skal spille sig forbi Tunesien, Frankrig og Australien.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer