VM 2022

1 min læsningXavi indrømmer: Værste CL-gruppespil i årevis

FC Barcelona er allerede sparket ud af Champions League for denne omgang, og Xavi er ikke mild i sin mening om klubbens præstation i turneringen.

1 min læsning
Xavi er ked af, at FC Barcelona møder Manchester United i Europa League.
Foto: Michal Cizek/AFP/Ritzau Scanpix

Når FC Barcelona tirsdag gæster Viktoria Plzen i Champions League, bliver det for sidste gang i den prestigefyldte turnering i denne omgang.

Catalanerne er allerede matematisk ude af turneringen og har altså intet andet end æren at spille for. En skuffende præstation, som klubbens træner, Xavi, heller ikke på nogen måde er tilfreds med.

– Vi mangler modenhed. Vi har en masse unge spillere, og vi har haft det værste Champions League-gruppespil i årevis. Vi har haft skader. Det er ikke en undskyldning, men det har svækket os, fortæller Barca-legenden og fortsætter:

– Med al respekt for sidste sæson har vi en bedre trup nu, og vi har givet et bedre billede af os selv i Europa. Men vi har ikke kunnet magte opgaven.

Om der er noget på spil eller ej, skal Barcelonas kamp i Plzen alligevel afvikles. Det bliver den tirsdag klokken 21:00, og den kan følges på Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer