VM 2022

1 min læsningFransk midtbanestjerne misser VM

Med små tre uger til VM-start står det nu klart, at de forsvarende verdensmestre fra Frankrig må spille slutrunden uden Paul Pogba.

1 min læsning
Paul Pogba bliver ikke en del af Frankrigs VM-trup.
Foto: Marko Djurica/Reuters/Ritzau Scanpix

Når Frankrig starter sit forsvar af VM-trofæet i Qatar mod Australien den 22. november bliver det uden en af de bærende kræfter fra triumfen i 2018.

Paul Pogbas agent Rafaela Pimenta kan nemlig mandag bekræfte, at franskmanden har pådraget sig en ny skade, som kommer til at holde ham ude af den franske VM-trup.

– Efter de seneste dages lægeundersøgelser i Torino og Pittsburgh gør det ekstremt ondt at kunne meddele, at Paul Pogba stadig mangler tid til at komme sig over sin operation, fortæller Pimenta ifølge Eurosport til Téléfoot og fortsætter:

– Derfor kommer Paul hverken til at kunne tilslutte sig Juventus-truppen inden VM-pausen eller det franske landshold i Qatar.

Pogba har endnu ikke spillet en eneste officiel kamp for Juventus, efter han i sommer skiftede til den italienske gigant fra Manchester United.

Frankrig spiller som sagt første kamp mod Australien den 22. november, hvorefter Danmark venter i anden runde, og gruppespillet rundes af mod Tunesien.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer