VM 2022

1 min læsningDreyer er stadig på guldjagt: Selvfølgelig er det stadig på tale

Selvom mandagens nederlag til OB sender FC Midtjylland ned på Superligaens ottendeplads, tror FC Midtjylland-stjernen alligevel på guldet.

1 min læsning
Anders Dreyer mener stadig FC Midtjylland bør være en del af mesterskabssnakken.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland led en bitter skæbne, da de mandag aften smed det ene point i dommerens tillægstid mod OB. Det placerer midtjyderne på en ottendeplads i Superligaen.

Men på trods af placeringen udenfor mesterskabsspillet og med ti point op til Superligaens førehold fra FC Nordsjælland, mener Anders Dreyer stadig, det giver mening at inkludere Ulvene i mesterskabssnakken.

– Selvfølgelig (giver det mening at snakke om mesterskab red.). Vi har FC Nordsjælland i den næste kamp, og vinder vi den, så er der syv point op, siger Dreyer i interviewet, som du kan se i dets fulde længde ovenfor.

Inden Dreyer og Midtjylland skal fortsætte mesterskabsjagten i Superligaen mod FC Nordsjælland, skal deres skæbne torsdag aften afgøres i Europa League, hvor de kan spille sig videre i turneringen mod Sturm Graz.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer