VM 2022

2 min læsningBrøndby offentliggør: Her er navnene på klubbens nye ejere

Brøndby IF har mandag offentliggjort navnene på klubbens kommende ejere fra Global Football Holdings.

2 min læsning
Brøndby IF har nu offentliggjort navnene på deres nye ejere.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Fredag stod det klart, at Global Football Holdings har købt sig ind i ejerkredsen i Brøndby IF.

I kølvandet derpå har klubben dog mødt kritik for ikke at offentliggøre samtlige personer i organisationen.

Det har fået klubben til mandag at offentliggøre navnene på Global Football Holdings ejerkreds.

– Som jeg fortalte i fredags, så har vores rådgivere lavet en due diligence på GFH, og vi har konkluderet, at GFH og deres ejerkreds er det rigtige match for os. Jeg forstår dog til fulde ønsket om en større indsigt i ejerkredsen hos GFH, og derfor har vi besluttet at gå ud med yderligere information i dag, fortæller Jan Bech Andersen til Brøndbys hjemmeside.

Du kan se listen over de nye navne i ejerkredsen nederst i artiklen.

Dog har man valgt ikke at offentliggøre samtlige navne, idet flere af ejerne ønsker at forblive anonyme.

– Vi respekterer, at der er enkelte privatpersoner i ejerkredsen af Global Football Holdings, som ikke ønsker at få deres navn offentliggjort, fortæller Jan Bech Andersen.

Nedenfor finder du listen over de navne, som samlet set har forpligtet sig til 85 procent af den investeringskapital, som Global Football Holdings bringer ind i Brøndby IF:

  • Arctos Sports Partners – Et partnerledet Texas-baseret investeringsfirma med fokus på at erhverve minoritetsandele i professionelle sportsklubber og levere vækstkapital til den bredere sports-, medie- og underholdningsindustri.
  • David Blitzer – medejer af Crystal Palace (siden 2015), Philadelphia 76’ers i NBA (siden 2011), New Jersey Devils i NHL (siden 2013), og en minoritetsejer af Cleveland Guardians i Major League Baseball (MLB) såvel som og andre professionelle sportsklubber.
  • Eric Cohen – investor i Crystal Palace i Premier League.
  • Robert Franco – investor i Crystal Palace i Premier League.
  • Robert Karr – passioneret fodboldfan og privat investor, der med base i New York City driver eget family office og er engageret i velgørenhed.
  • Krase-familien investorer i Real Salt Lake i den amerikanske Major League Soccer (MLS) og Beyond Sports, som er en visualiseringsplatform, der leverer løsninger i realtid til ligaer, tv-stationer og brands.
  • Jahm Najafi – medejer af Phoenix Suns i NBA og McLaren i Formel 1-serien.
  • Dave Novak – investor i Crystal Palace i den Premier League og Real Salt Lake i MLS.
  • Dan & Michael Schwab – investorer i Crystal Palace i Premier League, Memphis 901 F.C. i United Soccer League (USL) og Dagenham & Redbridge Football Club i den engelske National League.
  • David & Eli Simon – investorer i Crystal Palace i Premier League.

De resterende 15 procent af kapitalen kommer fra amerikanske og europæiske privatpersoner, som ønsker at forblive anonyme.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer