VM 2022

1 min læsningBarca-bomber kræver tålmodighed: Det er en proces

I kølvandet på FC Barcelonas skuffende exit fra Champions League i sidste uge, insisterer Robert Lewandowski på, at holdet stadig skal bruge mere tid.

1 min læsning
Robert Lewandowski insistere på, at FC Barcelona er igang med en proces.
Foto: Jose Jordan/AFP/Ritzau Scanpix

Barcelona ligger i skrivende stund på en acceptabel andenplads i La Liga, men med et exit fra Champions League allerede i gruppespillet hængende over hovedet, sås der stadig tvivl om catalanernes kvalitet.

Holdets topscorer og helt store stjerne, Robert Lewandowski, understreger dog, at man skal være tålmodige med holdet, som han stadig ikke mener er helt i mål.

– Vi udvikler os. Jeg forventede ikke, at alt ville gå godt i den første sæson. Jeg insisterer på, at det er en proces, som kræver tid og tålmodighed, fortæller polakken ifølge Football Espana, men han lægger heller ikke skjul på, at holdets Champions League-exit var en stor skuffelse.

– Barca burde være i ottendedelsfinalen. Inden jeg kom til Barcelona, var jeg allerede klar over, at første sæson kunne blive sværere, end den burde være. Vi er i en genopbygningsproces, som skal have tid, så vi er nødt til at være mere tålmodige, forklarer måltyven.

Lewandowski har på det individuelle plan fået en forrygende start i Barcelona. I sine første 17 kampe har den tidligere Bayern München-bomber leveret 18 scoringer.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer