VM 2022

1 min læsningLindstrøm ville have straffe – Dortmund-spiller griner af danskeren

Jesper Lindstrøm følte lørdag aften at han blev snydt for et straffespark i topkampen mellem Eintracht Frankfurt og Borussia Dortmund i Bundesligaen. Men det var der sjovt nok ikke enighed om hos modparten.

1 min læsning
Jesper Lindstrøm skubbes i ryggen men ikke nok til et straffespark
Foto: Ritzau Scanpix / REUTERS / Heiko Becker

Jesper Lindstrøm mente efter topopgøret mod Dortmund, at han skulle have haft et straffespark.

Efter 2-1 nederlaget mod Dortmund var den danske landsholdsspiller sikker på, at han blev skubbet ned i græsset af Karim Adeyemi.

Pierre-Emile om farens sygdom: Det satte ar hos mig

En opfattelse den unge Dortmund-spiller dog langt fra deler.

– Først var jeg bagerst, og derefter var han foran mig. Men for mig var der slet ikke et straffe. Jeg følte, at vi var krop mod krop. Det er deres sag. Vi fik de tre point, og jeg er egentlig ligeglad, lød det hoverende fra Adeyemi til Sport1.

– Det er deres sag. Vi har tre point, jeg er egentlig ligeglad, udtaler en grinende Karim Adeyemi ifølge Sport1.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer