VM 2022

2 min læsningOB-stjerne: Sæsonstarten var hård for mig og klubben

Issam Jebali blev tilbage i september kåret som månedens spiller i Superligaen, og tuneseren har i den grad bidraget til den positive stime, som OB nu er kommet ind i.

2 min læsning
Issam Jebali taler ud om OB's hårde sæsonindledning
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

OB fik en forfærdelig start på sæsonen i Superligaen, hvor man måtte helt hen i sjette runde for at vinde og få den allerførste sejr.

I samme periode blev det også til et tidligt exit allerede i anden runde af pokalturneringen for sidste sæsons finalister, da Nykøbing FC blev endestationen efter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence.

I det fynske er man efterfølgende dog i den grad kommet efter den haltende sæsonstart, hvor OB nu er ubesejrede i seks kampe i træk og i skrivende stund er kravlet op i top seks.

Nu erkender Issam Jebali også, at den svære sæsonstart tog hårdt på holdet, som i begyndelsen måtte undvære den tunesiske landsholdsspiller til en skade.

– Sæsonstarten var hård. Jeg var i god form og klar til at starte sæsonen med de andre spillere, men skaden forstyrrende mig en lille smule, indleder Jebali til campo.dk og fortsætter:

– Jeg er selvfølgelig glad for at være med igen. Da jeg sad ude, så jeg selvfølgelig kampene og følte, at det var på tide at komme tilbage.

– Men takket være lægestaben, som hjalp mig meget, og træneren, sørgede de for at skabe et setup, så jeg kunne blive klar igen. Da jeg kom tilbage, var det lidt vanskeligt, for Superligaen er hård.

– Man er nødt til at være i sin bedste form, for der er meget løben, og det er en fysisk liga, lyder det fra OB-stjernen, der efter sit comeback har leveret to mål og to oplæg for fynboerne.

Du kan se hele interviewet med Issam Jebali øverst i artiklen.

OB forfremmer komet: Han har spektakulære færdigheder

Mens Issam Jebali formentlig kan se frem til at skulle til VM-slutrunde med det tunesiske landshold i november og december, skal han først have afsluttet en række kampe med OB.

Her skal han sammen med resten af holdkammeraterne i første omgang møde FC Midtjylland mandag aften, hvorefter Brøndby IF og AC Horsens venter, inden Superligaen går på vinterpause for at give plads til VM-slutrunden.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer