VM 2022

1 min læsningOB forfremmer komet: Han har spektakulære færdigheder

Yankuba Minteh har imponeret stort i sin første tid i OB, og det vælger klubben nu at belønne ham for.

1 min læsning
Yankuba Minteh rykkes op i OB's førsteholdstrup
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

I sommer valgte OB at hente den 18-årige gambianer Yankuba Minteh fra Bakoteh United Football Academy. Her var han i første omgang tiltænkt en rolle på klubbens akademi, men efter at have gjort lynkarriere i det fynske, vælger man nu at rykke ham permanent op i førsteholdstruppen.

Det melder OB på sin hjemmeside, hvor OB-direktør Björn Wesström er begejstret:

– Yankuba er en ung spiller med et stort potentiale, og alle kan se, han har spektakulære færdigheder.

– Nøglen til succes med rekruttering er at tilpasse spilleren det miljø, han skal præstere i, og den tilpasning er gået hurtigere, end vi kunne håbe på, men beslutningen om at gøre ham til en fast del af førsteholdet er baseret på, hvad han har præsteret til træning og kamp, lyder det fra Wesström om Minteh, der indtil videre står noteret for fire førsteholdskampe, et enkelt mål og tre oplæg.

I samme ombæring lyder det, at Yankuba Minteh fremover vil iføre sig nummer 30 i stedet for nummer 40, som han hidtil har optrådt med for fynboerne.

Highlights: OB spadserede forbi Lyngby i første halvleg

OB og Yankuba Minteh skal næste gang i aktion mandag den 31. oktober, hvor man møder FC Midtjylland på udebane. En kamp med start klokken 19:00 og som kan følges direkte på TV3 SPORT og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer