VM 2022

2 min læsningChelsea-spiller afslører: Jeg led af angst

Trevoh Chalobah har fået sit store gennembrud i Chelsea, men afslører nu, at starten var hård med en periode, hvor han led af angst.

2 min læsning
Trevoh Chalobah afslører hård start i Chelsea med angst
Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix

Trevoh Chalobah er ved at udvikle sig til en af Chelseas vigtigste profiler i defensiven efter en fremragende sæsonstart, hvor han blandt andet er startet inde og fået fuld tid i de seneste seks kampe, hvor man har været ubesejret.

Faktisk har London-mandskabet endnu ikke prøvet at tabe med Trevoh Chalobah, når han har været på banen fra start, hvor han i skrivende stund står noteret for 38 kampe.

Gennembruddet, der havde sin begyndelse i den seneste sæson var dog ikke nem, da den 23-årige forsvarsspiller blev ramt af angst. Det fortæller han til The Residency.

– Vi er normale mennesker. Fansene tror, at vi er supermennesker, og at vi ikke bliver påvirket af, hvad folk siger, og hvad folk gør. Men jeg er det samme som jer, indleder Trevoh Chalobah og fortsætter:

– Jeg kan huske i sidste sæson, hvor jeg også spillede for Chelsea, der led jeg i starten af angst. Det er klart at spille for en stor klub, 40.000 hver uge, ja, det var jeg vant til, men det er anderledes. Når du spiller for din barndomsklub på et stort hold, der vandt Champions League året før. Nu har jeg håndteret det.

– Det var i starten af sidste sæson, de første uger eller den første måned eller sådan noget var hårdt, men så lykkedes det mig at komme igennem det. Det var egentlig bare at tale med min familie. Jeg får en stor støtte, lyder det fra Chalobah, der tidligere i karrieren har været udlejet til Ipswich, Huddersfield og FC Lorient.

Hvid og Korotayev med BIG 9-forudsigelser: Masser af uenigheder på kuponen i niende runde

Trevoh Chalobah møder sammen med resten af sine holdkammerater lørdag eftermiddag klokken 16:00 Brighton på udebane i Premier League.

En kamp, der kan følges direkte på TV3 SPORT og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer