VM 2022

1 min læsningRanders-profil om mødet med FCK: Sådan går vi herfra med tre point – uden tvivl

Lasse Berg Johnsen og resten af Randers FC får lørdag besøg af F.C. København og med hjælp fra tilhængerne, er midtbanespilleren ikke i tvivl om, at Hestene henter tre point.

1 min læsning
Lasse Berg Johnsen forventer, at stor opbakning fra Randers' fans vil sikre tre point imod F.C. København lørdag.

Randers FC tager lørdag imod F.C. København på Cepheus Park.

Selvom de forsvarende danske mestre har haft en vaklende sæson, er der fortsat stor respekt fra Hestenes side, når Løverne kommer på besøg. Men ifølge Randers’ midtbaneprofil Lasse Berg Johnsen, er opskriften på tre point egentlig meget simpel.

– Det er altid fedt at spille mod FCK. Vi håber at der kommer en masse folk på stadion, så vi kan give dem en god oplevelse og en god kamp. Så går vi herfra med tre point – uden tvivl, siger Johnsen til Randers FC’s hjemmeside.

Sidst de to mødtes var i Parken i starten af sæsonen. Efter at være kommet bagud med 1-0 vendte Randers’ sprudlende offensiv kampen på hovedet til en 1-3 sejr. Den vindermentalitet kommer i spil igen lørdag.

– Vi skal uden tvivl tage med fra den sidste kamp, at vi er mentalt stærke. Vi kom bagud lige efter pausen, men scorede alligevel tre mål i anden halvleg. Vi ved at vi skal være klar fra start, lyder det fra Lasse Berg Johnsen.

Trupnyt: Flere profiler vender tilbage for FCK

De to mandskaber er yderst formsvage inden opgøret. Randers har blot hentet et enkelt point de seneste fire kampe, mens FCK er i en uafgjort stime på tre kampe.

Kampen bliver spillet klokken 16:00 og kan følges 6’eren og Discovery+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer