VM 2022

2 min læsningFodboldekspert spår AGF-stjernes fremtid: Kunne godt se ham i en tysk storklub

Fodboldekspert Peter Sørensen mener, at AGF's Yann Bisseck har niveauet til at træde op den store europæiske scene.

2 min læsning
Peter Sørensen mener, at AGF's Yann Bisseck har niveauet til at ende i en tysk storklub.

Tyske Yann Bisseck har taget AGF og Superligaen med storm.

Den 21-årige midtstopper har for alvor bidt sig fast som en af profilerne i Aarhus-klubben, siden han i sommer skiftede lejekontrakten i AGF ud med en permanent aftale.

Udover sin fysiske overlegenhed i defensiven har Bisseck vist sig frem offensivt med dybe løb på modstanderens banehalvdel. Det udmøntede sig blandt andet i et fremragende langskudsdrøn imod Lyngby i femte spillerunde.

Skidt nyt for AGF: Gift Links straffes for spytklat

Fodboldekspert hos Viaplay Peter Sørensen er også yderst begejstret over den unge AGF-stoppers fysiske formåen.

– Han er bare så stærk i sine dueller, han er hurtig og så har han de her offensive kompetencer, hvor han bare klapper den ind. Han har også gennembrud. Han spiller jo næsten en wingback, der trækker ned i banen, fortæller Peter Sørensen, mens han referer til højdepunkter af tyskeren.

Peter Sørensen mener derfor, at den unge Yann Bisseck har potentialet til at træde et stort skridt op ad den europæiske rangstige – måske med et skifte til tyskerens hjemland.

– Han er kendt i Tyskland. Han er en ekstraordinær stopper. Han er kun 21 år… En stor tysk klub, det kan han godt komme til. Jeg synes virkelig, han er dygtig, og han bliver bedre og bedre, lyder det fra den tidligere AGF-cheftræner og nu fodboldekspert.

Yann Bisseck har flere kampe for de tyske ungdomslandshold på CV’et. Senest fik han 90 minutter for U21-landsholdet i slutningen af september, hvor man tabte 0-1 til Frankrig.

Bisseck’s kontrakt løber frem til sommeren 2026.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer