Highlights: OB spadserede forbi Lyngby i første halvleg

OB snuppede alle tre point med en 3-1 sejr over Lyngby, der gæstede Nature Energy Park fredag aften i Superligaen.

Hårde dueller i kampen mellem OB og Lyngby.

OB er ubesejret i de seneste fem kampe, mens gæsterne fra Lyngby endnu ikke har vundet en kamp i Superligaen.

Det startede bedst for hjemmeholdet, der bragte sig foran allerede efter tre minutter på en scoring af Bjørn Paulsen. Blot få minutter senere blev det 2-0 på et mål af Alassana Manneh. Kort før pausen er var igen åbent i Lyngby-bagkæden, hvor Franco Tongya udnyttede det til 3-0.

Efter pausen fik Lyngby bedre fat i spillet, hvor Frederik Gytkjær reducerede til slutresultatet 3-1.

Med resultatet rykker OB på på en foreløbig sjetteplads, mens Lyngby fortsat er uden sejr i bunden af Superligaen.

OB 1-0 Lyngby (Bjørn Paulsen, 3′):

OB 2-0 Lyngby (Alassana Manneh, 9′):

OB 3-0 Lyngby (Franco Tongya, 43′):

OB 3-1 Lyngby (Frederik Gytkjær, 62′):