VM 2022

2 min læsningWass og Mortensen uenige: Klogt han lægger sig ned

Daniel Wass mener, at Patrick Mortensen gjorde klogt i at lægge sig ned, da han fik en hånd i ansigtet på midten af banen. Omvendt forklarer Patrick Mortensen, at frisparket er tydeligt.

2 min læsning
Daniel Wass fejrer sin scoring mod AGF, inden VAR annullerer målet.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Brøndby IF’s store profil Daniel Wass fik annulleret et mål i søndagens remis med AGF.

Et mål, som Daniel Wass gerne havde set stå, da kontakten mellem Patrick Mortensen og Ohi Omoijuanfo ikke er udslagsgivende ifølge Brøndby-backen.

– Det er ærgerligt. Nu kender jeg Patrick (Mortensen, red.), klog spiller. Vi ved også allesammen godt, at VAR går ind og ser på sådan nogle situationer. Men Patrick er klog og ved godt, han taber duellen med Ohi (Omoijuanfo, red.), og måske bliver han snittet i hovedet, og så lægger han sig ned. Det er jo marginaler, siger Wass til Viaplay.

Alligevel mener Wass ikke, at Patrick Mortensen overspiller situationen.

– Jeg siger ikke, at han overspiller den. Jeg siger bare, det er klogt lavet af ham. Hvis han ikke lægger sig ned, så er der mål.

Dog er Patrick Mortensen af den modsatte overbevisning og mener, at VAR gjorde det rigtige ved at annullere Wass’ scoring.

– Jeg synes jo, den er klar nok. Jeg er lidt heldig i og med, at Ohi (Omoijuanfo, red.) har armen højt oppe. For havde han ikke haft det, så havde han nok stadig fået bolden. Men dejligt, at VAR for en gangs skyld tilgodeser os, siger Patrick Mortensen til Viaplay og fortsætter:

Bevidst eller ubevidst: Spytter AGF’er mod liggende Brøndby-spiller?

– Når man løber derinde og får svunget en arm op, så kan du nok tænke, at det kan godt gøre ondt. Men så kan det godt være, at der er nogle, som mener, at jeg overspiller og det ene og det andet. Faktum er jo, at han rammer mig jo med en hånd i hovedet.

Du kan se den kontroversielle kendelse øverst i videoen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer