Highlights: Drama i Horsens: Rødt kort, straffespark og overtidsscoring da Horsens slog Silkeborg

AC Horsens tog søndag imod Silkeborg hjemme på Casa Arena, og her var der flere ting, der gik hjemmeholdets vej.

AC Horsens og Silkevorg spillede uafgjort 2-2 søndag.

Det startede elendigt men sluttede fantastisk.

AC Horsens havde heldet med sig, da de søndag slog Silkeborg IF 3-2 hjemme på Casa Arena.

Gæsternes Sebastian Jørgensen bragte nemlig gæsterne foran allerede efter tre minutter, men efter et kvarter udlignede James Gomez den føring.

Kort efter pausen blev missionen med at få tre point med fra Østjylland vanskeliggjort for Silkeborg, da Tobias Salquist fik direkte rødt kort for at hive Thomas Santos omkuld på kanten af eget felt.

Hjemmeholdet fra AC Horsens udnyttede frisparket til fulde, da Aron Sigurdarson flot sendte bolden direkte ind bag Nicolai Larsen til en 2-1-føring.

Trods en mand i undertal lykkedes det dog Silkeborg at udligne efter 73 minutters spil, da Sebastian Jørgensen med sin anden scoring i kampen udlignede til det, der længe så ud til at blive kampens slutresultat.

I kampens overtid blev det dog anderledes, da Anders K. Jacobsen måtte se sit skudforsøg blokeret i Silkeborg-feltet. Bolden ramte dog Lukas Klitten på hånden, og så pegede kampens dommer, Jonas Hansen, på straffesparkspletten til stor ærgrelse for Silkeborg-spillerne.

Fra 11-meter pletten var Anders K. Jacobsen sikkerheden selv, og så lykkedes det alligevel hjemmeholdet at udnytte overtallet til at beholde alle tre point i det østjyske.