VM 2022

1 min læsningVraget Ankersen i FCK: Det hele kom lidt pludseligt

Peter Ankersen er på få måneder gået fra at være førstevalg til slet ikke at være med i kamptruppen i F.C. København. Nu sætter den 32-årige back ord på forløbet.

1 min læsning
Peter Ankersen blev indskiftet i kval-kampen mod Trabzonspor i CL.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Jakob Ankersen startede på banen, da F.C. København spillede sig videre i Pokalen mod Hobro IK.

Men netop startpladsen er en sjældenvare for den rutinerede back, der ikke har fået meget spilletid for Løverne i denne sæson. Faktisk er det kun blevet til 375 minutter på tværs af alle turneringer.

Noget, som den 32-årige back lige har skullet vænne sig til.

– Det hele kom lidt pludseligt, da jeg fra den ene dag til den anden gik fra at være førstevalg til at være tredjevalg, eller hvad man nu kalder det, siger Peter Ankersen til Ekstra Bladet.

Den tidligere landsholdspiller indrømmer også, at han stadig er ved at finde sig til rette i rollen, hvor han ikke er det klare førstevalg.

– Det gik lige pludseligt rigtig stærkt for mig, og så har jeg jo prøvet at se, hvordan jeg kunne navigere rundt i den rolle, som jeg stadig bøvler lidt med at finde.

Både Elias Jelert og Kevin Diks er lige nu foran Peter Ankersen, når Jacob Neestrup skal pege på sine 11 udvalgte. Det bekymrer dog ikke Ankersen, som håber på, at træningsflid kan føre til en startplads.

De forsvarende mestre fra F.C. København tager senere lørdag imod Ulvene fra FC Midtjylland, når der fløjtes op til brag i Parken.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer