VM 2022

1 min læsningHighlights: Haaland endte ‘måltørke’ og grundlagde Citys sejr mod Brighton

Erling Haaland gik for første gang fra banen uden at være involveret i mål i Citys seneste Premier League-opgør. Det kom han ikke til i lørdagens kamp mod Brighton.

1 min læsning
Manchester City's Norwegian striker Erling Haaland celebrates scoring the opening goal during the English Premier League football match between Manchester City and Brighton and Hove Albion at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on October 22, 2022. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Erling Haaland har brudt en negativ stime. Den norske angriber har ‘endelig’ fået gang i målscoringen igen efter et helt opgør uden mål. Liverpool formåede i sidste runde at holde den brandvarme spydspids fra mål, men i lørdagens kamp på Etihad Stadium kunne Brighton blot holde Haaland fra scoring i 22 minutter.

På et langt Ederson-udspark viste Haaland hurtighed og overløb Brighton-forsvaret. En kvik retningsbestemt tæmning med brystet sendte målmand Robert Sanchez til tælling, hvorefter den norske måltyv sendte bolden i et tomt mål. Kort før pausen doblede Haaland op, da han udnyttede et straffespark og sendte City på 2-0.

Kort inde i anden halvleg såede Leandro Trossard lidt tvivl om kampens slutresultat, da han gjorde det til 2-1 for Brighton, inden Kevin De Bruyne hamrede det sidste søm i kisten. Et kvarter før tid drønede den belgiske City-stjerne bolden op i krogen til 3-1.

Manchester City 1-0 Brighton (Erling Haaland, 22′)

Manchester City 2-0 Brighton (Erling Haaland, 43′)

Manchester City 2-1 Brighton (Leandro Trossard, 53′)

Manchester City 3-1 Brighton (Kevin De Bruyne, 75′)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer