Premier League

Journalist: Ronaldo træner alene i United

Ifølge Samuel Luckhurst er suspenderingen fra truppen mod Chelsea ikke den eneste straf, Cristiano Ronaldo har fået for sin udvandring fra Old Trafford onsdag aften.

Cristiano Ronaldo træner angiveligt alene i Manchester United.
Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Cristiano Ronaldo udvandrede onsdag aften fra Old Trafford fem minutter før slutfløjt under Manchester Uniteds sejr over Tottenham.

Det fik torsdag konsekvenser for verdensstjernen, der er blevet udelukket fra truppen til De Røde Djævles kamp mod Chelsea i weekenden.

Ifølge Manchester Evening News’ Manchester United-reporter, Samuel Luckhurst, der som regel har en troværdig finger på pulsen i klubben, så er det ikke den eneste straf, Ronaldo har fået.

På Twitter fortæller Luckhurst nemlig, at episoden også har fået konsekvenser for Ronaldos færden på træningsanlægget Carrington.

– Ronaldo kommer heller ikke til at træne med resten af Manchester United-truppen de kommende tre dage, lyder det fra journalisten på Twitter.

Flere medier melder desuden om et anstrengt forhold mellem den portugisiske stjerne og Manchester Uniteds manager, Erik ten Hag. Det er dog stadig uvist, hvad konsekvenserne på den længere bane bliver for Cristiano Ronaldo.

Video: Rasende Ronaldo skrider før tid i United-sejr

Kampen mod Chelsea, som altså bliver uden den femdobbelte Ballon d’Or-vinder, løber af stablen lørdag klokken 18:30 og kan følges på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P