Premier League

Eriksen tvivlsom til PL-brag: Vi tager en beslutning i morgen

Christian Eriksens sygdom fra weekenden koster muligvis mødet med danskerens tidligere klub, Tottenham.

Christian Eriksen er fortsat tvivlsom til kampen mod Tottenham onsdag. Det fortæller Erik ten Hag.

Da Manchester Uniteds holdkort senest mod Newcastle blev offentliggjort, lå der en kedelig overraskelse set med danske briller.

For efter otte fortløbende startere i Premier League, var Christian Eriksen hverken i startopstillingen eller at finde på bænken, da en sygdom havde ramt danskeren inden kampen.

Forud for topbraget mod Tottenham onsdag var den danske landsholdsstjerne igen på træningsbanen tirsdag, men ifølge manageren, Erik ten Hag, er det endnu uvist, om Eriksen kommer i spil mod sin gamle klub.

– Vi er nødt til at vente med Christian Eriksen. Han har lige været på banen, men vi er nødt til at vente og se, hvordan han kommer sig fra sygdommen. Så tager vi en beslutning i morgen, lyder det fra Erik ten Hag på et pressemøde.

Erik ten Hag satser på at have flere tilbage mod Tottenham – også Eriksen

Eriksen er ikke den eneste United-spiller, der ligger på vippen til at blive kampklar. Mandag fortalte den hollandske manager, at Scott McTominay ganske vist er tilbage fra karantæne, mens Harry Maguire og Martin Dúbravka har genoptaget træningen i løbet af ugen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P