OB og Viborg FF fortsætter ubesejrede stimer efter remis

OB skulle forsøge at opretholde sin ubesejrede stime, da de søndag gæstede Superligaens tredjeplads, Viborg FF.

OB-Viborg, Superligaen, højdepunkter OB-Viborg.

Med to sejre og to uafgjorte i sine fire seneste kampe, var det et formstærkt OB-mandskab, der søndag gæstede Viborg FF.

Hjemmeholdet indtog forud for kampen tredjepladsen i Superligaen efter hele syv kampe som ubesejrede, og med et enkelt point efter en målløs affære, er Viborg FF’s position i tabellen uændret – for OB’s vedkommende har fynboerne nu to point ned til AaB under nedrykningsstregen.

Første halvleg går ikke over i historien som hverken den mest velspillede eller underholdende affære – tværtimod, så var det en halvleg præget af flere fejl fra begge mandskaber.

Det største højdepunkt i løbet af de første 45 minutter var, da Yankubah Minteh fik opsnappet bolden i Viborg-feltet efter cirka 10 minutter og efterfølgende sendte den i mål. Målet blev dog annulleret for offside.

Spillet i andet halvleg var ikke meget bedre end i den første, og de to mandskaber havde generelt svært ved at få spillet til at flyde.

Med godt et kvarter tilbage fik Viborgs Jan Zamburek dog puttet bolden i mål, men ligesom ved OB’s scoring i første halvleg, blev også Viborgs mål annulleret efter VAR-tjek.

Medie: Jess Thorup tæt på at lande stort job i udlandet

I kampens døende minutter var Viborg FF tæt på igen, da Jakob Bonde fik sendt bolden mod mål efter et hjørnespark. Situationen blev dog afværget af OB på stregen.

Dermed viste måltavlen fortsat 0-0, da kampen efter tre minutters tillægstid blev fløjtet af.