Highlights: Storspillende Toney endte Brentfords sejrsløse stime mod Brighton

Brentford hentede en sejr hjemme mod Brighton fredag aften, hvor Ivan Toney igen indtog hovedrollen.

Ivan Toney scorede sit mål nummer syv og otte i denne sæson, da Brentford sejrede hjemme over Brighton.

I de forhenværende tre Premier League-kampe havde Brentford blot hentet et enkelt point med en negativ målscorer på 1:8.

Fredag tog Thomas Frank og danskerkolonien imod Brighton, og her fik Brentford sat en stopper for den sejrsløse stime med en 2-0 sejr over gæsterne.

Efter 27 minutter blev den tidligere Superliga-profil Frank Onyeka oplægger til holdkammeraten Ivan Toney, der sikkert bragte Brentford på sejrskurs.

I anden halvleg fik Toney tilkæmpet sig et straffespark, som angriberen efterfølgende selv eksekverede på til 2-0. Med otte mål i sæsonen indtager den engelske landsholdsspiller dermed en delt andenplads på topscorerlisten i Premier League ved siden af Harry Kane.

Med sejren rykker brentford op på en foreløbig ottendeplads i tabellen, et point bag Brighton, der har spillet en kamp mindre.

Brentford 1-0 Brighton (Ivan Toney, 27′)

Brentford 1-0 Brighton (Ivan Toney, 64′)