VM 2022

1 min læsningSpanske medier: Sevilla gør klar til salg af Thomas Delaney

Sevilla er angiveligt villige til at lade Thomas Delaney gå i vinterens transfervindue, hvis det rette tilbud dukker op.

1 min læsning
Thomas Delaney kan muligvis være på vej væk fra Sevilla og på vej hjem til F.C. København. Skifter Delaney til F.C. København. Delaney selv maner til besindighed.
Foto: Marco Steinbrenner/AP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Sevilla ansatte for nyligt Jorge Sampaoli efter fyringen af Julen Lopetegui, efter en skidt sæsonstart af den spanske storklub. Og det har indtil videre ikke været gode nyheder for Thomas Delaney, der ikke ligefrem vælter sig i spilletid.

Det kan dog snart komme – men andetsteds – da den nye cheftræner angiveligt er på jagt efter januarforstærkninger, der dog vil kræve et salg af Thomas Delaney.

Et scenarie, som klubben skulle være åbne over for, hvis det rette økonomiske bud lander. Det melder både Estadio Deportivo og Fichajes.

Dermed kan vejen være banet for et spansk exit for Thomas Delaney, der på det seneste ikke har fået meget spilletid i Sevilla.

Således er det blot blevet til to indhop – og en plads på bænken mod Dortmund i midtugens Champions League-kamp – i de seneste tre kampe, hvor den nye cheftræner har kigget andre veje end danskerens.

Det kan muligvis få F.C. København på banen, som holder kontakt med sin tidligere spiller. Noget, du kan læse mere om herunder:

PC holder alle muligheder åbne: Har kontakt til Delaney

Den 31-årige landsholdsspiller skiftede til Sevilla tilbage i sommeren 2021 fra Borussia Dortmund, hvor det indtil videre er blevet til 43 kampe, to mål og et enkelt oplæg.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer