Premier League

Medie: Tidligere spansk landstræner afviser Wolves

Ifølge Sky Sports har den for nyligt fyrede Sevilla-træner, Julen Lopetegui, afvist tilbuddet om at tage over i Wolverhampton.

Julen Lopetegui takker fansene i Sevilla oven på Champions League-nederlaget til Dortmund.
Foto: Cristina Quicler/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Wolves ligger i skrivende stund nummer 18 – og dermed under stregen i Premier League – med kun seks point i de første ni kampe.

Og nu kan ondt blive værre for de orangeklædte fra Wolverhampton, eftersom deres førsteprioritet på managerposten angiveligt har afvist et kontraktudspil.

Julen Lopetegui blev i sidste uge fyret i Sevilla efter en mareridtsstart på sæsonen og et stort hjemmebanenederlag til Dortmund.

Han skulle eftersigende være øverst på ønskelisten hos Wolverhampton, der med lys og lygte søger en ny træner efter Bruno Lage, der i begyndelsen af oktober blev smidt på porten.

Efterfølgende har Wolverhamptons formand, Jeff Shi, været rejst til Spanien for at holde møder med Julen Lopetegui. Men den tidligere spanske landstræner skulle have afvist at overtage det varme sæde i kriseramte Wolverhampton. Det oplyser Sky Sports.

Flere medier melder i stedet, at Wolverhampton har set sig lune på portugisiske Pedro Martins, der tidligere har stået i spidsen for flere portugisiske klubber samt Olympiakos.

Highlights: Krisen kradser fortsat hos Wolves – Chelsea med overbevisende sejr

Senest tabte Wolverhampton 3-0 til Chelsea i weekenden, hvor Steve Davis vikarierede som cheftræner.

Wolverhampton møder i weekenden Nottingham Forest hjemme på Molineux Stadium, der ligesom Wolverhampton er placeret under stregen i Premier League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P