Highlights: Liverpool vendte kampen på hovedet og lammetævede Rangers på udebane med 1-7!

Rangers tog onsdag aften imod Liverpool i Champions League, hvor storspillende Firmino og Salah havde stor andel i svimlende 1-7 sejr.

Darwin Nunez i en hård duel i Champions League-opgøret mod Rangers.

Ibrox Stadium i Glasgow dannede onsdag aften ramme om Champions League-opgøret mellem Rangers og Liverpool, hvor Jürgen Klopps tropper sejrede med hele 1-7.

Det startede dog bedst for hjemmeholdet, der efter 17 minutter bragte sig foran, men syv scoringer af Liverpool, der blandt andet kom i hus med et Mohamed Salah-hattrick på blot seks minutter sent i anden halvleg grundlagde en særdeles sikker sejr til udeholdet.

Dermed hopper Liverpool op på ni point i puljen, kun overgået af Napoli med 12 point, der allerede er videre til knockout-fasen fra gruppespillet.

Du kan se kampens scoringer nederst i artiklen.

Rangers 1-0 Liverpool (Scott Arfield, 17′):

Rangers 1-1 Liverpool (Roberto Firmino, 24′):

Rangers 1-2 Liverpool (Roberto Firmino, 55′):

Rangers 1-3 Liverpool (Darwin Nunez, 66′):
Du kan finde målet øverst i artiklen i den samlede highlight-pakke.

Rangers 1-4 Liverpool (Mohamed Salah, 76′):

Rangers 1-5 Liverpool (Mohamed Salah, 80′):

Rangers 1-6 Liverpool (Mohamed Salah, 81′):

Rangers 1-7 Liverpool (Harvey Elliott, 87′):