VM 2022

1 min læsningEuropæisk modstander imponeret af Silkeborg: Har sjældent set noget lignende

FCSB's cheftræner storroser Silkeborg IF, efter man senest tabte med 5-0 til Kent Nielsens tropper i Conference League.

1 min læsning
Silkeborg IF slog senest FCSB med 5-0. Nu høster de rosende ord fra modstandenes træner.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Silkeborg IF fik et fornemt resultat i den seneste runde i Conference League, hvor man hjemme på JYSK Park besejrede FCSB – tidligere kendt som Steaua Bukarest – med 5-0.

Det har også medført stor respekt hos rumænernes cheftræner Nicolae Dica, der på pressemødet forud torsdagens kamp, hvor man igen mødes i gruppespillet, særligt roser Kent Nielsens hold som et stærkt kollektiv.

– Det bliver en rigtig svær kamp mod en meget dygtig modstander, der spiller offensiv fodbold. Den analyse, jeg lavede, viste et hold, som jeg sjældent har set lignende, indledte Nicolae Dica ifølge Digi Sport og fortsatte:

Trupnyt: Silkeborg drager til Rumænien med 22 mand

– De spiller med boldbesiddelse og en stor dynamik i offensiven. De er samtidig aggressive og godt organiseret. De har ingen individualister, men som et hold ser de rigtig gode ud, siger FCSB-cheftræneren, der har hårdt brug for en sejr, da man efter de første tre runder blot har skrabet et enkelt point til sig.

Kampen mellem FCSB og Silkeborg IF begynder torsdag aften klokken 21:00 og kan følges direkte på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.

På samme tidspunkt dyster gruppens to øvrige hold mod hinanden, når West Ham, der pt. topper puljen med ni point efter tre kampe, på hjemmebane tager imod Anderlecht.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer