VM 2022

1 min læsningMedie: Tre grunde til at Mbappé vil væk

Tirsdag melder flere medier om, at Kylian Mbappé ikke har planer om at fortsætte i Paris Saint-Germain. Det franske medie Le Parisien mener nu at have årsagerne dertil.

1 min læsning
Kylian Mbappé vil angiveligt væk fra Paris Saint-germain af tre grunde.
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Verdensstjernen vil væk.

Sådan er meldingerne fra diverse medier tirsdag. Kylian Mbappé har ikke planer om at fortsætte i Paris Saint-Germain.

Og ifølge det franske medie Le Parisien er der tre grunde til, at bægeret er flydt over for den franske landsholdsstjerne, som angiveligt skulle have set sig utilfreds med flere ting i klubben.

For det første skulle Mbappé angiveligt have set sig lun på Robert Lewandowski, som han gerne havde set i klubben i sommer, så parisernes måltotal ikke afhang så meget af ham selv.

For det andet skulle det franske stjerneskud være utilfreds med hans position på banen. Neymar og Messis tilstedeværelse på holdet betyder, at Mbappé ofte ender med at spille centerforward – en position der angiveligt ikke skulle passe franskmanden.

Til sidst skulle det handle om straffespark. PSG-træner Galtier skulle have slået fast, at Mbappé står for sparkene fra 11-meter-pletten. En beslutning, der angiveligt har skabt utilfredshed hos Neymar.

Avis: Mbappé er “eksploderet” – nu vil han forlade PSG

Desuden skulle Mbappé kigge uroligt mod Premier League, hvor Erling Haaland buldrer videre efter sit skifte til Manchester City.

Og hvis den franske verdensmester skal holde snor i, hvad der givetvis bliver hans fremtidige Ballon d’Or-konkurrent, er det angiveligt ifølge Mbappé bedst at forlade PSG.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer