VM 2022

2 min læsningHjulmand i Parken til FCK-City: Disse spillere holder jeg øje med

Kasper Hjulmand er taget i Parken tirsdag, hvor han kommer til at holde øje med nogle af de FCK-spillere, der bejler til en plads på det danske landshold.

2 min læsning
Kasper Hjulmand, FCK-Manchester City, Landsholdet, Champions League.

Den danske landstræner er tirsdag taget i Parken for at se F.C. København bide skeer med Manchester City.

Her skal Kasper Hjulmand se nærmere på nogle af de FCK-spillere, der bejler til en plads på det danske landshold forud for VM.

Landstræneren fortæller samtidig, at han synes, det er “fedt”, når der er et dansk hold, der spiller i Champions League:

– Det er vigtigt for dansk klubfodbold, at man rækker ud efter det, og vores største klubber skal have som ambition at komme med i det selskab, siger Hjulmand til Viaplay.

Men hvilke spillere er det så, der er i kikkerten hos Kasper Hjulmand tirsdag aften?

– Haaland, svarer den danske landstræner med et grin, inden han tager den mere seriøse kasket på:

– Det sædvanlige, som der er på FCK. Vi har en venstreside med Mohamed Daramy og Victor (Kristiansen, red.). Victor missede desværre hele foråret på grund af skader, hvor vi ellers havde tænkt os at se ham lidt an. Men han var slet ikke med – heller ikke omkring U21-landsholdet.

– Så det er Victor og Daramy, som har været med før, og normalt ville det jo også være Falk og Boile, der har været med før – og så er Corner jo desværre ude.

Kasper Hjulmand understreger efterfølgende, at kampene mod så godt et hold som Manchester City er en hel ideel ramme til at vurdere landsholdsbejlerne:

– Det handler jo om at se de her spillere mod dén type spillere (Manchester Citys spillere, red.), for at se, hvordan de klarer det. For det er de spillere, vi står overfor når vi spiller landskampe.

Guardiola genser klip med Ståle-skænderi i Parken: Vi er blevet gode venner

Kampen mellem F.C. København og Manchester City fløjtes i gang i Parken tirsdag klokken 18.45 og kan ses på TV3 + og Viaplay.

Du kan se interviewet med landstræneren i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer