Highlights: Rødt kort kostede på San Siro – Chelsea sejrer sikkert mod AC Milan

Et rødt kort viste sig afgørende for tirsdagens opgør mellem AC Milan og Chelsea, som englænderne komfortabelt vandt 0-2.

Aubameyang scorer til 0-2 for Chelsea mod AC Milan.

Et rødt kort til Fikayo Tomori viste sig kostbart for AC Milan, der tirsdag aften tabte med 0-2 hjemme mod Chelsea.

De to hold var begge startet svingende i Champions League med skuffende resultater mod de to øvrige hold i puljen, Dinamo Zagreb og Red Bull Salzburg, og skulle hertil aften begge på jagt efter en sejr, der kunne placere dem mere komfortabelt i gruppen.

Kampen var blot 18 minutter gammel, da det blev til en regulær skrækstart for italienerne. Her så deres engelske stopper Fikayo Tomori rødt efter en grim tackling, som samtidig førte til et straffespark til Chelsea.

Her var Jorginho kølig fra 11-meter-pletten og bragte Chelsea på 1-0. Og efter 34 minutter kunne Pierre-Emerick Aubameyang fordoble føringen for Londonklubben.

Med ti mod 11 havde AC Milan ikke meget at stille op resten af kampen, og Chelsea kunne uden de store problemer køre sejren i land.

AC Milan 0-1 Chelsea (Tomori får rødt, og Jorginho scorer 18′)

AC Milan 0-2 Chelsea (Aubameyang 35′)