Highlights: Maccabi Haifa sejrede sensationelt mod Juventus

Det blev til endnu et nederlag i Champions League for Juventus, da de tirsdag aften skuffende tabte 2-0 mod Maccabi Haifa.

Maccabi Haifa bringer sig foran mod Juventus.
Maccabi Haifa's players celebrate a goal during the UEFA Champions League group H football match between Israel's Maccabi Haifa and Italy's Juventus at the Sammy Ofer stadium in the city of Haifa on October 11, 2022. (Photo by RONALDO SCHEMIDT / AFP)

Det blev en skuffende tirsdag aften for Juventus, der måtte se sig slået med 2-0 til Maccabi Haifa i Champions League

Efter nederlag til både Paris Saint-Germain og Benfica fik Juventus ellers deres første sejr i turneringen, da de to hold mødtes i det modsatte opgør for en uge siden.

Men det krævede endnu en sejr tirsdag, hvis italienerne skulle holde liv i drømmende om avancement. Og en sejr skulle også til for israelerne, som ikke var kommet på pointtavlen endnu i turneringen, hvis håbet om en tredjeplads skulle holdes i live.

Og Maccabi Haifa fik drømmestart på kampen. To gange i første halvleg var israelernes nummer 7, Omer Atzili, på pletten, da han først headede dem på 1-0 og derefter fordoblede føringen på et flot drøn i det korte hjørne.

I anden halvleg hankede italienerne dog op i sig selv. På trods af at deres argentinske stjerne, Angel Di Maria, skadet måtte lade sig udskifte i første halvleg, var det en bedre sammensat Juve-offensiv, der gik på banen til kampens anden halvdel.

Men flere gode muligheder til italienerne var ikke nok mod et solidt organiseret israelsk hold, som tog en overraskende sejr.

Maccabi Haifa 1-0 Juventus (Omer Atzili 7′)

Maccabi Haifa 1-0 Juventus (Di Maria udskiftes grundet skade 24′)

Maccabi Haifa 2-0 Juventus (Omer Atzili 42′)