VM 2022

1 min læsningHighlights: West Ham snupper sejren efter chokstart mod Fulham

West Ham kæmpede for at komme væk fra den kedelige ende af tabellen i Premier League, da oprykkerne fra Fulham søndag gæstede London Stadium.

1 min læsning

West Ham har fået en skidt start på sæsonen, og kæmpede derfor søndag for at komme væk fra de nederste placeringer i Premier League-tabellen. Med en 3-1-sejr søndag tog de dermed et vigtigt skridt tilbage mod de sjovere placeringer i tabllen.

Det var dog ikke nogen let opgave, da det var Fulham, der aflagde visit på London Stadium. Oprykkerne til den bedste engelske række har således fået en fornem sæsonstart, hvor de forud for opgøret indtog 10. pladsen i Premier League.

Det var da også gæsterne fra Fulham, der kom bedst fra land, da midtbanespilleren Andreas Pereira allerede efter fem minutter gjorde det til 0-1. Efter en halv times spil blev der dog bragt balance i regnskabet, da Jarrod Bowen eksekverede sikkert fra 11-meter-pletten.

Efter en times spil scorede Gianluca Scamacca et forløsende og teknisk veludført, da han bragte West Ham i front med 2-1. I dommerens tillægstids lukkede og slukkede Michail Antonio med sin scoring til 3-1 efter yderst tvivlsomt forsvarsspil af Fulham.

Se kampens højdepunkter under reklamen.

West Ham 0-1 Fulham (Andreas Pereira, 5′):

West Ham 1-1 Fulham (Jarrod Bowen, 29′):

West Ham 2-1 Fulham (Gianluca Scamacca, 62′):

West Ham 3-1 Fulham (Michail Antonio, 90′):

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer