VM 2022

2 min læsningTidligere topangriber om Mbappé og Haaland: Han er fremtidens stjerne

Den tidligere Inter-angriber Diego Milito melder sig ind i debatten om, hvem der er bedst af Erling Haaland og Kylian Mbappé.

2 min læsning
Inter, Diego Milito, Erling Haaland, Kylian Mbappé.

Messi eller Ronaldo?

Det har i mange, mange år været et af fodboldens mest polariserende spørgsmål.

Alderen har det dog med at indhente de fleste, og det har givet plads til nye stjerner i fodboldverden.

Især franske Kylian Mbappé og norske Erling Haaland har de seneste år taget enorme skridt ind på fodboldscenen, hvor de på det seneste begge har scoret mål på samlebånd for henholdsvis PSG og Manchester City.

I et interview med La Gazetta dello sport, bliver den tidligere Inter-angriber, Diego Milito, spurgt ind til, hvem han ser som fremtidens største angrebsstjerne af de to. Er det Erling Haaland eller Kylian Mbappé?

– Det er svært, for de er begge ekstraordinærere og unikke – og hinandens modsætninger.

– Jeg har det på den måde, at jeg har altid godt kunnet lide spillere, som kan løse problemerne på egen hånd. Sådan en som Haaland, som kan ødelægge en modstander, har altid brug for hjælp fra sine holdkammerater.

– Så er der Mbappé, som af og til skaber målene selv ud af ingenting. Og samtidig, så ved han hvordan man laver assists og finder plads, lyder det fra den i dag 43-årige argentiner, der blandt andet huskes for at score begge mål i 2-0-sejren over Bayern München i Champions League-finalen tilbage i 2010.

Målfarlige Haaland sprænger lønrammen i City

Erling Haaland har scoret 19 mål og leveret tre assists i 12 kampe for Manchester City i denne sæson.

For Kylian Mbappés vedkommende hedder det 11 mål i 11 kampe for PSG.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer