Dolberg-assist nok til point mod tophold

Kasper Dolberg var med fra start, da Sevilla lørdag aften hentede et af sæsonens indtil videre sjældne point.

Sevilla er kommet meget skidt fra land i La Liga i denne sæson.

Lørdag aften var der så debut til argentinske Jorge Sampaoli på trænerbænken, efter han blev ansat som afløser for Julen Lopetegui, der som konsekvens af den dårlige sæsonstart fik sparket tidligere på ugen.

Den nye cheftræner havde fundet plads til Kasper Dolberg fra start, og allerede efter fire minutter beviste danskeren sit værd.

Den danske landsholdsangriber fandt holdkammeraten Oliver Torres i dybden, hvorefter den spanske midtbanespiller bragte hjemmeholdet i front.

Føringen holdt dog ikke hele kampen, og efter 73 minutter fik Athletic Clubs Mikel Vesga bragt balance i regnskabet med sit mål til 1-1, hvilket også blev kampens resultat.

Kasper Dolberg blev pillet ud efter en times spil, og ti minutter senere kom Thomas Delaney på banen.