VM 2022

2 min læsningBrøndby med klar opfordring til egne fans: Mød ikke op!

Brøndby er fredag ude med en opfordring til sine egne fans, og den opfordring er ikke til at tage fejl af.

2 min læsning
Brøndby opfordrer sine fans til IKKE at tage med til udekampene i efteråret 2022.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Når Brøndby IF søndag møder Randers FC, bliver det uden Brøndby-fans på lægterne.

Brøndby IF blev tidligere på ugen straffet for ‘En særdeles voldsom og aggressiv adfærd fra nogle af Brøndby IF’s tilskuere mod kontrollører og politiet’ til kampen mod Viborg FF i midten af september.

Straffen betyder, foruden en bøde på 400.000 kroner på, at Brøndby ikke må have udebanefans med til de resterende kampe i efteråret 2022. Nu kommer klubben så med en ganske klar opfordring til de fans, der ville have taget på udebanetur.

Hård straf rammer Brøndby IF: Slut med udebanefans i resten af 2022

– Som der blev meldt ud tidligere på ugen, må der ikke komme Brøndby-fans til de resterende udebanekampe i 3F Superligaen og i pokalturneringen i resten af 2022 på baggrund af de restriktioner, som Disciplinærinstansen har tildelt Brøndby IF efter udebanekampen i Viborg FF.

– Brøndby IF opfordrer derfor alle vores fans til IKKE at købe billetter til nogle af de kommende udebanekampe og dermed ikke møder op på andre stadions – heller ikke i neutralt tøj.

Allerede samme dag, som straffen blev meldt ud af Fodboldens Disciplinærinstans, opfordrede Brøndby sine fans til at blive hjemme, og den melding bliver der altså nu fulgt op på.

Brøndby med kraftig opfordring efter restriktioner: Ikke gør det

Torsdag blev Europa League-kampen mellem FC Midtjylland og hollandske Feyenoord skæmmet af hundredevis af hollandske fans, der havde købt billetter til hjemmeholdets tribuneafsnit.

Foruden søndagens udekamp mod Randers FC venter der i den resterende del af efterårssæsonen Brøndby udekampe mod Aarhus Fremad i pokalturneringen, samt superligakampe på udebane mod AGF og OB. Dertil kan komme yderligere én pokalkamp, såfremt Brøndby slår Aarhus Fremad.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer