VM 2022

2 min læsningBrøndby med kraftig opfordring efter restriktioner: Ikke gør det

Brøndby IF må ikke have tilskuere ved resten af sæsonens udekampe. Det er en beslutning, som Brøndby både håber og forventer, at man efterlever blandt klubbens fans.

2 min læsning

Lad være med at købe billetter til andre kampe end dem, der afvikles på Brøndby Stadion.

Så klar er melding fra Brøndby IF til klubbens fans, efter Fodboldens Disciplinærudvalg tirsdag ramte Brøndby med nye restriktioner.

Her er det nemlig blevet besluttet, at Brøndby ikke må have et udebaneafsnit i resten af årets kampe. Det oplyses på DBU’s hjemmeside.

Allerede søndag spiller restriktionerne ind første gang, når Brøndby IF gæster Randers FC.

I Randers har man derfor også været nødsaget til at forholde sig til det manglende udebaneafsnit.

– Vi har forberedt kampen længe, og fra et sikkerhedsmæssigt hensyn giver det os nogle udfordringer, hvorfor vi også midlertidigt har valgt at suspendere billetsalget.

– Vi skal nu til at forholde os til om Brøndby-fans køber billetter til hjemmeafsnittene, hvilket vi tidligere har været ude over ved at kunne flytte Brøndby-fans fra de afsnit til udebaneafsnittet, som af samme grund også har været udvidet til tidligere opgør. Vi har ingen vejledning fået til, hvordan vi skal håndtere det, siger sportslig og kommerciel direktør i Randers FC, Søren Pedersen, til klubbens hjemmeside.

Brøndby IF har sidenhen været ved tasterne, hvor man på det kraftigste opfordrer til, at klubbens fans respekterer beslutningen om, at der ikke må være et udebaneafsnit resten af 2022.

– Vi skal i lyset af dagens restriktioner på det kraftigste opfordre til, at man respekterer, at vi ikke må have vores fans med på udebane, og derfor ikke køber billet til kampe, der afvikles andre steder end Brøndby Stadion, skriver Brøndby IF på Twitter.

Brøndby: Dette øjeblik er et af de absolutte lavpunkter i vores fælles historie

Årsagen til beslutningen om restriktionerne er, at Fodboldens Disciplinærinstans er i besiddelse af videomateriale fra Viborg FF, der viser en særdeles voldsom og aggressiv adfærd fra nogle af Brøndby IF’s tilskuere mod kontrollører og politiet til kampen den 18. september, lyder det blandt andet.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer