VM 2022

2 min læsningFCM-stjerne slår fast: Vi vil skabe historie i Europa

Evander har store ambitioner på FC Midtjylland vegne, når snakken falder på holdets fremtidige muligheder i europæisk topfodbold.

2 min læsning
Evander
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland fik sig noget af et resultat, da man senest var i aktion i Europa League. Her besejrede man nemlig Rom-klubben Lazio med 5-1, der dermed fik en ordentlig snitter på MCH Arena.

Torsdag aften venter hollandske Feyenoord så på selvsamme bane, og hvis man spørger Evander, så skal de store resultater i europæisk fodbold ikke stoppe her for de danske pokalvindere.

Det fortæller den brasilianske offensivstjerne i FC Midtjylland til klubbens hjemmeside.

– Det var en fantastisk aften mod Lazio mod et stort hold. Det var godt at give noget igen til fansene med et meget positivt resultat, og i morgen (i dag torsdag, red.) har vi igen en stor kamp, indleder Evander og fortsætter:

– Jeg forventer, at vi kan lave endnu et godt resultat. De er et hold med meget kvalitet, og vi forventer, at de kommer til at spille meget med bolden. Vi skal dog også spille vores spil, så det bliver helt sikkert en god kamp, hvor vi forventer at få alle tre point, tilføjer FCM’s 10’er, hvorefter han sætter ord på holdets ambitioner i europæisk fodbold.

Anders Dreyer før Feyenoord-brag: De begår ikke samme fejl som Lazio

– Vi skal altid gå efter at kvalificere os til europæisk fodbold. Vi skal gå efter at lave historie i europæisk fodbold. Det er ikke første gang, vi er her, så vi skal vænne os til turneringerne og blive bedre og bedre jo oftere, vi er med.

FC Midtjylland har foruden fire gruppespil i Europa League også deltaget i et i Champions League, hvor man tilbage i 2020/21-sæsonen var i pulje med Liverpool, Ajax Amsterdam og Atalanta, som endte med en fjerdeplads og to point efter 1-1 mod Liverpool på hjemmebane og samme resultat ude mod Atalanta.

Kampen mellem FC Midtjylland og Feyenoord begynder torsdag aften klokken 21:00 og kan følges direkte på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer