VM 2022

2 min læsningAnders Dreyer før Feyenoord-brag: De begår ikke samme fejl som Lazio

Anders Dreyer har en klar forventning om, at Feyenoord ikke kommer til MCH Arena og undervurderer FC Midtjylland torsdag aften.

2 min læsning
Anders Dreyer
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Torsdag skal FC Midtjylland forsøge at følge på en historisk 5-1 sejr over Lazio i Europa League, som i den seneste gruppekamp blev sendt hjem til Rom med en syngende lussing.

Her kommer hollandske Feyenoord nemlig på besøg i turneringens tredje runde, hvor puljen pt. er fuldstændig åben med tre point til samtlige fire hold i Gruppe F.

Onsdag dannede MCH Arena så ramme om pressemødet forud for kampen, hvor campo.dk var til stede og stillede Anders Dreyer et par spørgsmål om det hollandske storholds forberedelser til kampen, som nok ikke indbærer en undervurdering af midtjyderne:

– Det var dumt af dem (Lazio, red.) nu, hvor den endte 5-1. Det viser bare – og jeg tror – at folk lige kigger en ekstra gang på os efter det resultat. Det synes jeg også, at der er god grund til, indleder Anders Dreyer og svarer på spørgsmålet om hvorvidt han tror, om Feyenoord kan finde på at undervurdere de danske pokalvindere:

– Det tror jeg ikke, at de gør. Som du siger, så kan det godt være, at Lazio har undervurderet os lidt, men det fik de så at se, hvorfor de ikke skulle have gjort.

– Jeg tror, Feyenoord kommer med fuld gas og stærk startellever. Det skal nok blive en fed kamp, lyder det fra Dreyer, der sammen med resten af holdkammeraterne torsdag tager imod Æresdivisionens øjeblikkelige fjerdeplads.

Du kan se videoklippet fra onsdagens pressemøde øverst i artiklen.

FCM’er før Feyenoord-brag: De har vilde fans

Kampen mellem FC Midtjylland og Feyenoord begynder torsdag aften klokken 21:00 og kan følges direkte på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer