VM 2022

1 min læsningÆrlige Erling: Heldig at spille på et rigtig godt hold

Erling Haaland har erobret hele verden med sin start i Premier League og Champions League, og nu forklarer han, hvordan han ser på sit hold og holdkammerater.

1 min læsning
Erling Haaland var onsdag aften på måltavlen igen, da Manchester City spillede mod F.C. København i Champions League
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Erling Haaland har allerede scoret 19 i 12 kampe for Manchester City.

På tværs af alle turneringer har nordmanden smadret rekorder uge efter uge, og nu i oktober måned har angriberen allerede scoret tre hattricks i Premier League.

Efter Champions League-opgøret mod F.C. København fortæller han nu, at han var spændt på, om han hurtigt ville slå igennem. 19 mål senere sender han sin tak til holdkammeraterne.

– Der er hård konkurrence, og jeg er heldig at være på et rigtig godt hold her i City, siger Haaland til klubbens presseservice.

Den tidligere Dortmund-spiller blev onsdag aften skiftet ud i pausen, så han kan være til flere af de kommende kampe. Kampe hvor Manchester City blandt andet jagter førstepladsen i Premier League.

– Jeg troede på, at jeg ville tilpasse mig hurtigt, men man ved aldrig i et nyt land, en ny by med nye spillere og en ny træner. Nogle gange kan tingene tage lidt længere tid. Men jeg vidste også, at spillerne har spillet sammen i mange år. Jeg kom ind på et hold, der scorede 100 mål sidste år, forklarer Haaland endvidere.

City-anfører glæder sig til København: Jeg har et specielt forhold til Danmark

Manchester City spiller lørdag hjemme i Premier League mod Southampton.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer