Premier League

Ærlige Erling: Heldig at spille på et rigtig godt hold

Erling Haaland har erobret hele verden med sin start i Premier League og Champions League, og nu forklarer han, hvordan han ser på sit hold og holdkammerater.

Erling Haaland var onsdag aften på måltavlen igen, da Manchester City spillede mod F.C. København i Champions League
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Erling Haaland har allerede scoret 19 i 12 kampe for Manchester City.

På tværs af alle turneringer har nordmanden smadret rekorder uge efter uge, og nu i oktober måned har angriberen allerede scoret tre hattricks i Premier League.

Efter Champions League-opgøret mod F.C. København fortæller han nu, at han var spændt på, om han hurtigt ville slå igennem. 19 mål senere sender han sin tak til holdkammeraterne.

– Der er hård konkurrence, og jeg er heldig at være på et rigtig godt hold her i City, siger Haaland til klubbens presseservice.

Den tidligere Dortmund-spiller blev onsdag aften skiftet ud i pausen, så han kan være til flere af de kommende kampe. Kampe hvor Manchester City blandt andet jagter førstepladsen i Premier League.

– Jeg troede på, at jeg ville tilpasse mig hurtigt, men man ved aldrig i et nyt land, en ny by med nye spillere og en ny træner. Nogle gange kan tingene tage lidt længere tid. Men jeg vidste også, at spillerne har spillet sammen i mange år. Jeg kom ind på et hold, der scorede 100 mål sidste år, forklarer Haaland endvidere.

City-anfører glæder sig til København: Jeg har et specielt forhold til Danmark

Manchester City spiller lørdag hjemme i Premier League mod Southampton.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P