VM 2022

2 min læsningCity-anfører glæder sig til København: Jeg har et specielt forhold til Danmark

Ilkay Gündogan afslørede efter kampen mellem Manchester City og F.C. København, at han har et helt særligt bånd til Danmark og København, hvor han er blevet gift.

2 min læsning
Gündogan
Foto: Lindsey Parnaby/AFP/Ritzau Scanpix

Den tyske landsholdsspiller og Manchester City-anfører Ilkay Gündogan spillede onsdag aften samtlige spilminutter, da man besejrede F.C. Købehavn med 5-0 i Champions League.

Efter kampen afslørede den 31-årige midtbanestjerne, at han nu ser frem mod returen og besøget til København, som han har et helt særligt bånd til.

– Jeg har et specielt forhold til Danmark, fordi jeg blev gift der, så det har min kone også. Jeg tror, hun kommer og ser kampen i næste uge, lød det fra Gündogan til Tipsbladet, hvorefter han fortsatte:

– Det glæder hun sig til. Jeg glæder mig også til at komme tilbage til København.

Ilkay Gündogan forklarede efterfølgende hvorfor, han sammen med sin italienske hustru, der tidligere hed Sara Arfaoui, men nu Sara Gündogan, valgte at lade sig ægte i den danske hovedstad tidligere på året.

– Det var en nemmere proces for mig som tysk fodboldspiller. Derfor er det særlige forhold lidt en tilfældighed. Den danske og tyske ambassade har altid haft et godt forhold, så det er meget nemmere at blive gift i Danmark, når jeg har et tysk pas og skal uden for Storbritannien. 

– Jeg elsker Danmark. Der var meget rent, og folk var søde. Vi var der kun en dag, men vi glæder os til næste uge og håber at komme tilbage til flere dage i fremtiden, afsluttede Ilkay Gündogan. 

Pep Guardiola roser en række FCK’ere: Han leverede en fantastisk præstation

Kampen mellem de forsvarende danske mestre og de engelske begynder tirsdag aften klokken 18:45 i Parken og kan følges direkte på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer