Highlights: Andre Silva og Leipzig hentede sikkert tre point mod Celtic-danskere

RB Leipzig slog onsdag aften Celtic med 3-1 hjemme på Red Bull Arena, hvor Matthew O'Riley startede for gæsterne, mens både Oliver Abildgaard og Yussuf Poulsen blev indskiftet.

På Red Bull Arena i Lepzig tog RB Leipzig, med Yussuf Poulsen på bænken, imod Celtic, der efter 37 minutter både havde danske Matthew O’Riley og Oliver Abildgaard på plænen.

Efter 27 minutter gjorde Christopher Nkunku det til 1-0 for hjemmeholdet, der scorede på en lynhurtig omstilling. I anden halvleg gav et Celtic-pres pote, da Jota har udlignede for gæsterne.

Herefter tog hjemmeholdet styringen, hvor Andre Silva nettede i det 64. minut. Blot 13 minutter senere gjorde selvsamme Andre Silva det til 3-1, som også blev kampens resultat.

Med resultatet sikrer RB Leipzig sig de første tre point i puljen, som også tæller Shakhtar Donetsk og Real Madrid.