Highlights: Chelsea straffede AC Milan og vandt stort i vital dyst

Chelsea jagtede vigtige point i Champions League mod AC Milan, hvor englænderne har fået en elendig start på gruppespillet.

Chelsea

Chelsea har mildest talt fået en elendig start på Champions League-gruppespillet i denne sæson, hvor holdet, der som bekendt vandt trofæet med de store ører for to sæsoner siden, blot havde fået et enkelt point efter de to første kampe, hvor man havde mødt Dinamo Zagreb og Red Bull Salzburg.

Onsdag aften tog man så imod de italienske giganter fra AC Milan, som blev sendt hjem til Sydeuropa med et nederlag på 3-0 i bagagen.

I kampen fik franske U21-landsholdsspiller Wesley Fofana nemlig bragt The Blues i front efter 24 minutter, mens Pierre-Emerick Aubameyang og Reece James i anden halvleg sørgede for at sikre hjemmeholdet en sejr på 3-0.

Dog er der også kommet malurt i bægeret for London-klubben, idet målscoreren Wesley Fofana, der blev købt dyrt i Leicester i sommer, udgik med noget, der lignede en alvorlig knæskade.

Du kan se det første mål nederst i denne artikel og de to øvrige øverst.

Chelsea 1-0 AC Milan (Wesley Fofana, 24′):

Chelsea 2-0 AC Milan (Pierre-Emerick Aubameyang, 56′):