VM 2022

2 min læsningPep Guardiola roser FCK: Har set dem på video, og jeg er overrasket

Pep Guardiola har netop sagt et par ord om F.C. København, som han og resten af Manchester City møder onsdag aften i Champions League.

2 min læsning
Pep Guardiola
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Der venter F.C. København et kæmpeopgør, når man onsdag aften tørner sammen med Manchester City og Pep Guardiola på Etihad Stadium i Champions League.

I den forbindelse har den spanske manager netop afholdt et pressemøde forud for kampen, hvor han i rosende vendinger har sagt et par ord om onsdagens modstander i form af de forsvarende danmarksmestre.

– Jeg har brugt noget af dagen i dag på at se mere video af F.C. København. De er meget godt organiseret, indleder Pep Guardiola på pressemødet og fortsætter:

– Jeg så kampen mod Sevilla, og de havde svært ved at bryde igennem. Det er ikke nemt at bryde deres organisation. De er modige og går fremad. De er ikke et hold, som bare smider lange bolde. De kan spille med bolden og gør det. De har mange ting og mange kvaliteter.

– Jeg blev overrasket over dem, da jeg så dem i morges på video, lyder de rosende ord fra en af verdens bedste managers, som også rettede et par ord om Jacob Neestrup, der som 34-årig er blevet forfremmet til ny cheftræner i FCK.

– Han skal bare ud og nyde det. Jeg er ikke manden, der skal analysere hans situation, men han skal bare ud og samle erfaring. Der venter ham helt sikkert en stor fremtid.

Trupnyt: FCK rejser til Champions League-braget mod Manchester City uden en række profiler

Braget mellem Manchester City og F.C. København begynder onsdag aften klokken 21:00 og kan følges direkte på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer