VM 2022

2 min læsningOptimistisk FCK-chef om mødet med City: Vi skal have en følelse af et eller tre point

Med Jacob Neestrup i spidsen står F.C. København overfor en af verdens sværeste modstandere, når de gæster Manchester City onsdag i Champions League, men optimismen fejler intet i FCK-lejren.

2 min læsning
FC København Manchester City Jacob Neestrup.

Et bjerg bestående af verdensstjerner skal bestiges af F.C. København onsdag aften i Champions League.

Manchester City byder velkommen til Etihad, og selvom opgaven udefra set nærmer sig det umulige, så er der tro på tingene i FCK ifølge cheftræner Jacob Neestrup, der står overfor sin blot anden udfordring, efter han overtog trænersædet i hovedstadsklubben.

City-spiller fanget på det forkerte ben: Kender ingen af FCK-spillerne

– Jeg har sagt til spillerne, at når vi sætter os i flyet i morgen aften skal vi have en god følelse, og helst med et point eller måske tre point, men først og fremmest skal vi præstere ordentligt, lyder det fra Neestrup til F.C. Københavns hjemmeside.

Kampen skal ifølge cheftræneren ses som en hvilken som helst anden, selvom der altså nu står Erling Haaland og Kevin De Bruyne på modstanderens holdkort fremfor de vante konkurrenter fra Superligaen.

– Uanset hvem vi møder i Superligaen eller Champions League, så har vi respekt for modstanderen, men vi har også respekt for os selv og for at vi hver eneste gang skal gå ud og levere for at få det bedst mulige resultat.

– Haaland er måske verdens bedste angriber lige nu, så vi må prøve at begrænse hans muligheder for at komme til afslutninger, men vi fokuserer ikke kun på ham. Vi skal også forberede os på ti andre, som udgør deres stærke kollektiv, som vi skal kunne modstå med vores kollektiv, afslutter Jacob Neestrup.

Kampen mellem Manchester City og F.C. København spilles onsdag aften klokken 21.00 og kan følges på TV3+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer