VM 2022

1 min læsningHighlights: Napoli udspillede Ajax med tenniscifre – lægger sig solidt i spidsen

Tirsdag aften fik Ajax klø i egen hule, da gruppens etter fra Napoli kom på besøg.

1 min læsning
Ajax - Napoli Highlights

Napoli havde ryddet bordet med sejre, mens Ajax haltede efter italienerne med en enkelt sejr efter de første to runder.

Tirsdag tørnede de to angrebsivrige mandskaber sammen på Johan Cruijff Arena i Amsterdam, og fra start var jagten på scoringer en tydelig taktik fra begge mandskaber.

Tidligere FC Nordsjælland-spiller Mohammed Kudus blev kampafgørende med mål senest mod Liverpool, og den unge ghaneser var målfarlig efter otte minutter mod Napoli. Italienerne svarede dog hurtigt igen med en udligning af Giacomo Raspadori. Et kvarter senere bragte italienerens landsmand Giovanni Di Lorenzo Napoli foran med 1-2. Kort før halvleg cementerede Piotr Zielinski Napolis dominans med målet til 1-3.

Efter pausen satte Napoli sig fuldstændig på kampen. Først fordoblede Raspadori sit antal af scoringer i kampen, dernæst ville det georgiske stjernefrø Khvicha Kvaratskhelia lege med, inden Ajax’ Dusan Tadic blev vist ud efter at have modtaget sit andet gule kort. Herefter bankede indskiftede Giovanni Simeone de sidste søm i kisten til 1-6.

Ajax 1-0 Napoli (Mohammed Kudus, 9′)

Ajax 1-1 Napoli (Giacomo Raspadori)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer