VM 2022

1 min læsningHighlights: Rædderlig målmandspræstation kostede dyrt for Sporting mod Marseille

Tirsdag tog franske Marseille imod portugisiske Sporting i Champions Leagues gruppe D, hvor ti minutters katastrofal målmandsspil blev kampafgørende.

1 min læsning
Champions League

Sporting har taget fusen på de andre hold i den måske mest uforudsigelige gruppe i Champions League, hvor de allerede har besejret Frankfurt og Tottenham.

Tirsdag gæstede portugiserne så Marseille, der modsat endnu ikke havde hentet point. Fra start lignede det, at Sporting ville gentage sejrssuccesen, men så dummede keeper Antonio Adan sig af tre omgange, og det gav i stedet Marseille en 4-1 sejr.

Sportings træner Ruben Amorim var fanget i en trafikprop og kampen blev derfor udsat med et kvarter. Det gjorde intet ved gæsternes formåen indledningsvist, da Francisco Trincao blot skulle bruge 51 sekunder til at komme på tavlen til 0-1.

Herefter leverede Sporting-keeperen Antonio Adán karrierens værste ti minutter. Først sparkede målmanden bolden direkte ud på en flyvende Alexis Sanchez, der med et udstrakt ben udlignede. Tre minutter senere forærede Adan bolden til Marseille ved et udspark, som ledte op til scoringen til 2-1. Kort tid efter blev den 35-årige spanier udvist direkte efter en skovtur udenfor feltet og en handske på bolden for at afværge en Marseille-kontra. Fem minuttere senere udbyggede Leonardo Balerdi den franske føring til 3-1.

Med fem minutter tilbage sænkede Chancel Mbemba Sporting fuldstændig til slutresultatet 4-1.

Marseille 0-1 Sporting (Francisco Trincao, 1′)

Marseille 1-1 Sporting (Alexis Sanchez, 13′)

Marseille 1-1 Sporting (Antonio Adan – Rødt kort, 23′)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer