VM 2022

2 min læsningBrøndby: Dette øjeblik er et af de absolutte lavpunkter i vores fælles historie

Brøndby IF kommer nu med en officiel udmelding efter en straf, der nu betyder, at man ikke kan have udebanefans med i resten af 2022.

2 min læsning
Brøndby IF
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Fodboldens Disciplinærinstans har tirsdag besluttet, at Brøndby IF ikke må have udebaneafsnit i de resterende udekampe i 2022.

Det har nu fået administrerende direktør i klubben, Ole Palmå, til at kommentere på Disciplinærinstansens dom. Det gør han i et statement på klubbens hjemmeside.

– For alle os der har Brøndby IF i hjertet er dette øjeblik et af de absolutte lavpunkter i vores fælles historie. De få har ødelagt det for alle os andre. For medfans. For spillerne. Opførslen fra en gruppe af individer betyder nu, at medfans og klubben bliver voldsomt straffet, indleder Palmå og fortsætter:

– Klubben, spillerne og medfans har gentagne gange været ude med klokkeklare udmeldinger om, at sådan opførsel må og skal stoppe, men desværre har man sat sig selv over klubben. Klubben appellerer derfor til selvransagelse i dele af det aktive fanmiljø.

– Vi har aldrig givet så mange karantæner, vi har aldrig annulleret så mange sæsonkort, vi har aldrig haft så mange sikkerhedsinitiativer, og vi har aldrig brugt så mange penge på sikkerhed, ligesom vi netop har afsluttet et forløb med Justitsministeriet, hvor vi nu har identificeret en række konkrete værktøjer, der skal hjælpe med at stoppe den groteske opførsel, som intet har med fodbold at gøre.

– Derudover, så afsøger vi nu muligheden sammen med vores advokater om at gøre de ansvarlige ballademagere økonomisk ansvarlige for de bøder, vi modtager, slutter den administrerende direktør.

Hård straf rammer Brøndby IF: Slut med udebanefans i resten af 2022

Klubben oplyser til slut, at alle der har købt billet til en af de kommende udebanekampe vil få billetten refunderet.

Brøndby har med straffen nemlig mistet retten til fans på lægterne i årets resterende udekampe, som står mod Randers FC, Aarhus Fremad (i Pokalen, red.), AGF og OB.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer